Bestelling en Levering

Bestelling en levering

Wij hebben naast het runnen van deze webshop allebei nog een fulltime baan. Om deze reden en omdat wij onze klanten niet teveel willen laten betalen, leveren wij direct vanuit de leverancier. Dit betekent dat de levertijd wel langer kan duren dan je bij sommige webshops gewend bent. Dit varieert van 5 tot 17 werkdagen, aangezien wij soms internationaal handelen. Op deze manier kunnen wij ontzettend besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten. Om je niet voor verrassingen te laten staan, benadrukken wij de lange levertijd ook op elke productpagina. Duurt je pakketje langer dan 17 werkdagen? Neem dan contact met ons op. 

Meerdere producten

Omdat wij werken met meerdere leveranciers vanuit verschillende landen, is het mogelijk dat wanneer je meerdere producten bestelt, jouw bestelling niet in een keer wordt geleverd. Houd er dus rekening mee dat de bestelling mogelijk in meerdere pakketten op het gewenste adres wordt bezorgd. 

Gratis verzending

Wij nemen de verzendkosten van elke bestelling voor eigen rekening. Dat scheelt jou dus extra kosten aan het einde van de bestelling. 

*met uitzondering op gratis artikelen

Volg je bestelling

Heb je jouw bestelling geplaatst? Dan kun je na een paar dagen eenvoudig jouw pakketje volgen. Klik hier om jouw bestelling te volgen. 

Vragen over jouw bestelling?

Heb je nog vragen over jouw bestelling? Wellicht dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er bij staat. Dit scheelt weer wachten op een antwoord vanuit ons.