Over Ons

Welkom bij kinderkamertrends.nl! De webshop waar jij terecht kan voor de leukste hebbedingetjes voor de slaapkamer van jouw kleine. Kinderkamertrends.nl is ontstaan door broer en zus die ondertussen alweer 4 jaar papa en tante zijn van twee lieve meiden. 

Door de liefde voor kinderen, passie voor woondecoratie en omdat er ondernemerschap in ons bloed zit, is het idee ontstaan dit bedrijf op te starten. Kinderkamertrends.nl is een webshop en zal via de blog ook dienen ter inspiratie voor de baby of kinderkamer. Schrijf je daarom ook in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends met betrekking tot kinderkamer decoratie. 

Wij hebben naast het runnen van deze webshop allebei nog een fulltime baan. Om deze reden en omdat wij onze klanten niet teveel willen laten betalen, leveren wij direct vanuit de leverancier. Dit betekent dat de levertijd wel langer kan duren dan je bij sommige webshops gewend bent. Dit varieert van 5 tot 17 werkdagen. Op deze manier kunnen wij ontzettend besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten. Dit maakt het ook mogelijk om onze producten gratis te verzenden.